مواد لازم چغور پغور برای یک نفر

  • جگر مرغ یا گوسفند      300 تا 400 گرم
  • روغن        دو قاشق غذاخوری
  • پیاز متوسط         یک عدد
  • نمک، فلفل، زردچوبه       به مقدار کافی
  • فلفل قرمز      در صورت تمایل
  • رب گوجه فرنگی      یک قاشق غذاخوری

جغور بغور با جگر مرغ,چغور بغور,طرز تهیه جغور بغور مخلوط و چغور پغور جگر گوسفند

ادامه مطلب

نحوه از بین بردن بوی ماهی

طرز تهیه یک “زرشک پلو با مرغ” با طعمی باورنکردنی

دستور پخت گیاهی کاهو پلو

  ,جگر ,قاشق ,تهیه ,یک ,طرز ,    ,قاشق غذاخوری ,طرز تهیه ,رب گوجه ,گوجه فرنگی 

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

عرفان نظری just for work ارزان ترین مرجع تخصصی گرافیک ایرانی آموزش نقاشی سلامت، زیبایی و سبک زندگی سالم وبگاه شخصی حسین پورفرج تجهیزات شبکه آموزش بورس ، پکیج آموزشی بورس اخذ مشاوره و صدور گواهی نامه ایزو وبلاگ نبأ