خانم های خانه‌دار از تهیه غذا با ماهی به خاطر بویی که در آشپزخانه راه می‌اندازد، طفره می‌روند، ولی باید گفت از بین بردن بوی ماهی کار زیاد سختی نیست.

– طعم دار کردن ماهی با کمک سبزی‌های معطر و خوشبو یا استفاده از ادویه و پودرهای سوخاری معطر می‌تواند تاثیر زیادی در از بین رفتن بوی ماهی هنگام طبخ داشته باشد و گوشت آن را ترد و لطیف کند.

– در صورتی کــه کــف آشپزخانه‌تان سرامیک است و امکان تمیز کردن آن وجود دارد می‌توانید سرکه را درون افشانه ریخته و آن را در طول پوست کندن یا پختن ماهی در هوا اسپری کنید.

نحوه از بین بردن بوی ماهی

ادامه مطلب

نحوه از بین بردن بوی ماهی

طرز تهیه یک “زرشک پلو با مرغ” با طعمی باورنکردنی

دستور پخت گیاهی کاهو پلو

ماهی ,بوی ,معطر ,بردن ,– ,کــف ,بوی ماهی ,از بین ,بردن بوی ,بین بردن ,آن را

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بانه بازارچه گشادالملوک تجربیات شخصی من ازگردشگری و سفر تغذیه و زندگی سالم kharid-140077 قلم می نویسد.... ن وَالْقَلَمِ وَمَا یَسْطُرُونَ ترنج جانورشناسی و حیوانات اطلاعات دارویی گذر کلمات از ذهن کاوشگر من